Post Top Ad

23 Οκτ 2021

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ


Η ομιλία του Π. Πολάκη στην Βουλή κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας του


ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 
 " Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ "

Η ομιλία του Π. Πολάκη στην Βουλή κατά τη συζήτηση για την άρση 

της ασυλίας του 



 Παρομίου τύπου παραλληρήματα πολιτικού εμπαιγμούμε φράσεις εντυπωσιακές , για τα μάτια του κόσμου όπως λέει και η λαική ρήση, έχουμε συναντήσει πολλάκις στον πολιτικό βίο της Χώρας μας, από τους  αντιπροσώπους μας στη Βουλή. Τα αναφωνήματα, τα  δήθεν απειλητικά, ‘η και εκβιαστικά ενίοτεείναι η πάγια τακτική τους. 

 Όλοι θυμόμαστε σε παρελθόντα χρόνο  τον βουλευτή της Ν.Δ κ.Σπυρίδωνα ΑδΓεωργιάδη, να παρακαλάει η΄ δικαιώτερα να εκβιάζει  τους βουλευτέςτης τότε σύνθεσις της Βουλής, να μην ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας τουμετά από  αυταπάγγελτη Εισαγγελική δίωξη πού ασκήθηκε εις βάρος τουγια ψευδή καταμήνυση ώς προς τα 600 δισΔολάρια  IBOS 

Αμερικανικών ομολόγων 3Α πού έχει καταθέσει ο κ. Αρτέμης Σώρρας υπέρ της “Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας”. Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, “το θέμα είναι Πολιτικό” και ότι αν αρθεί η ασυλία του τότε, θα αλολουθήσουν και οι υπόλοιποι Βουλευτές καθώς όλοι είναι 

μηνυόμενοι για Εσχάτη Προδοσία  γιατι δεν πήραν τα 600 δισ. δολ. Αμερικής. 

 

5/8/2015 - Ο Α. Γεωργιάδης επικαλείται την βουλευτική του ασυλία για την μήνυση του Αρτέμη Σώρρα

Αντ’ αυτού έβαλαν τη χώρα μας  σε Μνημόνια παραδίδοντας ‘Ανευ όρων και αμετάκλητα την Εθνική Κυριαρχία των Ελλήνωνόταν, κατά δήλωση του Συνταγματολογου κ. Γ. Κασιμάτηούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν υπογράφεις 

τέτοια Σύμβαση. 

 

«Δε θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία!» 

Άγρια κόντρα Α. Γεωργιάδη - Π. Πολάκη (15/12/16)


 Αυτή τη φορά οι θεατρινισμοί προσφέρονται ως θέαμα  από τον κατά πολλά βαρύ Βουλευτή τού Σύριζα κ. Π. Πολάκη ξεχνώντας επι της λαμπράς κατά τον ίδιον Συριζοεποχής, το άνοιγμα των Συνόρων ώστε να εισβάλουν την την συμφωνια των Πρεσπων, την παράδ . 

 Σε ένα  ξέσπασμα του μέσα στην Βουλή  καταγγέλει την άδικη επίθεση που δέχτηκε ο τίμιος και αδέκαστος κ.Πολάκης από τον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος κ. Στουρνάρα για τη μηνυτήρια αναφορά που άσκησε εισ βάρος του. .    

Πριν συνεχίσουμε στο άρθρο μας,  χρήσιμο είναι να αναλογιστούμε κάποια γεγονότα. Ο κ.Πολάκης δεν ήταν αυτός μαζί με όλες τις τραγικές για την Χώρα μας  φιγούρες  πού υπογράψανε την παράδοση της  βούλησης των Ελλήνων; . Δεν Παραδόσανε  όλα τα κόμματα σύσσωμα, όλα τα Υπουργεία μας,  ολόκληρο το Κράτος μας στην ΑΑΔΕ σε μία Ανεξάρτητη Αρχή 

Δημοσίων Εσόδων;  χωρίς Νομική Προσωπικότητα; η οποία να βεβαιώνει και να  εισπράττει όλα τα έσοδα του Κράτους; Να απολαμβάνει Πλήρους Διοκητικης και Οικονομικής αυτοτέλειας και μάλιστα να μην  εποπτεύται απο την Ελληνική Κυβέρνηση ;  Και τολμούν οι βουλευτές  να εκφέρουν  και λόγο ;; Ποιός από εσάς στη Βουλή έχει λόγο κ. Πολάκη; , Κανένας  σας.  Μαριονέτες είστε σε εντεταλμένη υπηρεσία με συγκεκριμένη γραμμήτης υφαρπαγής του πλούτου του ‘Εθνους των Ελλήνων και το ξεπούλημα της χώρας και όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών σε σημείο μάλιστα  γενοκτονίας. 

Αυτα που λέει ο κάθε Κ. Πολάκης χρήζουν σχολιασμού από εμάς όλους που τους ακούμε όχι γιατί κάτι μπορεί να διορθωθεί απο όλους αυτούς που συντελούν στην καταστροφή μας,  αλλά για να τα κρίνουμε ως πολίτες.  Δίκαιο επίσης είναι είναι να θυμόμαστε  τι πράττουν σε αντιδιαστολή με τα βαρύγδουπα τα λόγια τα μεγάλα που μας  λένε ως κακοί θεατρίνοι,  ,  όλοι αυτοί που συντελούν  ως  αναλώσιμα γρανάζια την καθεστωτική  μηχανή, τα οποία βέβαια, ξερνάει όταν δεν είναι χρήσιμα  πλεόν ή όταν  τα  θέλει  ως αποδιοπομπαίους τράγους ή, όταν τα χρησιμοποιεί στο προεκλογικό πανηγύρι μιάς  δήθεν αντιπολίτευσης.   

Οι Πολίτες έχουν  κάνει διατριβή πλεόν στα πολύ χαμηλής συχνότητας  τερτίπια τους.

 Δε μπορούν να  κοροιδέψουν όλοι αυτοί οι γραφικοί τύποι τους Έλληνες 'ομως  όλοι αυτοί   δεν έχουν πολιτικό κόστος διότι όλα ειναι συμφωνημένα από πριν.

 διότι αυτοί ελέγχουν τις κάλπες αυτοί μετρανε τους ψήφους. 

Το μόνο κόστος που έχουν ως εκβιαζόμενοι απο το καθεστώς που τους διορίζει είναι να μην ακολουθήσουν την γραμμή που τους δίνει και όσο υπηρετούν το σκοτεινό τους σχέδιο τους προστατεύουν.

 

              Όχι στην άρση ασυλίας για Π. Πολάκη – Αδ. Γεωργιάδη

.δι


Όχι από την ολομέλεια της Βουλής στο αίτημα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας για τους Παύλο Πολάκη, 'Αδωνι Γεωργιαδη και Βασίλη Γιόγιακα (Ν.Δ.).
πηγη:https://vouliwatch.gr/news/article/ohi-stin-arsi-asylias-gia-p-pollaki-ad-georgiadi


Είναι όλοι παράνομοι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ 





ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

ΘΩΜΑ ΧΑΤΖΗΚΟΥ 9

2316007860

esymenemenis@gmail.com 

ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

https://www.aitherikigrafi.gr/keimena 

WEB ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ

http://www.radioargw.gr/ 

ΑΡΓΩ WEB TV FACEBOOK

https://www.facebook.com/webtvargo/ 

YOUTUBE ΑΡΓΩ WEB TV

https://www.youtube.com/channel/UCWPLHYf0ISC16PlomxlcpJw/videos 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:

https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ