Post Top Ad

27 Φεβ 2022

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ






Γιάννης Δάρας 


ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑ, ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ !!!

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ….
Η τράπεζα είναι Ανώνυμη Εταιρεία, διέπεται από τον νόμο 2190/1920 (ΦΕΚ Α’ 37/30.3.1963) «Περί Ανωνύμων Εταιρειών» όπως ισχύει σήμερα, καθώς και τον Ν.4308/2014 (ΦΕΚ 251/Α’/24.11.2014) περί «Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων με τις προϋπάρχουσες διατάξεις.
Η τράπεζα, ως Ανώνυμη Εταιρεία, υποχρεούται να τηρεί Λογιστικά βιβλία Γ’ Κατηγορίας, στα οποία καταχωρίζονται πρωτογενώς οι οικονομικές πράξεις σε σχέση με τους πελάτες-οφειλέτες, κατά όνομα, εκκαθαρισμένο οφειλόμενο ποσό και κατά το συγκεκριμένο χρόνο.
Ως Ανώνυμη Εταιρεία, υποχρεωτικώς θα ΠΡΕΠΕΙ να διατηρείτε στον ετήσιο ισολογισμό σας ξεχωριστά το όνομα του ωφειλέτη και συγκεκριμένα θα έπρεπε να βρίσκεται ξεχωριστά το όνομα στο ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ καταχωρημένο στους Χρεώστες/Πελάτες ( στις καρτέλες του ισοζυγίου συμψηφιστικών εγγραφών, εκεί που έπρεπε να βρίσκονται τα επιμέρους ονοματεπώνυμα των φυσικών και νομικών προσώπων, με τα υπόλοιπα προς πληρωμή προς την Τράπεζα, ή αλλιώς ο αλληλόχρεος λογαριασμός, μεταξύ της Τράπεζας δανειστού και των φυσικών/νομικών προσώπων/οφειλετών ).
Η παρακολούθηση, υπό κανονικές συνθήκες γίνεται ανά πελάτη και ανά συναλλαγή με αυτόν, μέχρι του σημείου, κατά το οποίο η απαίτηση έχει καταστεί εισπράξιμη, ή έχει διαγραφεί, οπότε και στις δύο αυτές περιπτώσεις (με την επιφύλαξη των προϋποθέσεων που πρέπει να υφίστανται για την διαγραφή), θα μεταφέρεται το σχετικό ποσό στα κέρδη ή στις ζημίες.
Δυνάμει των διατάξεων των άρθρων 904,916.924 και 923 ΚΠολΔ, ζητάμε όπως μας ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ επικυρωμένο-θεωρημένο απόσπασμα, τηρουμένου στο όνομα μας εκ του αναλυτικού ισοζυγίου σας (τριτοβάθμιο ή τεταρτοβάθμιο), όπου να εμφανίζεται ο λογαριασμός μας και το ποσό της απαίτηση σας, ως ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ, όποιες και αν είναι αυτές.
Η Εκκαθαρισμένη Οφειλή στο όνομα μας θα πρέπει να οριστεί με σαφή ερμηνεία, ορισμένη κατά ποσότητα (άρθρο 916 ΚΠολΔ), δηλαδή από τον εκτελεστό τίτλο και όπου να φαίνεται ότι προκύπτει άμεσα η ποιότητα και η ποσότητα της παροχής, καθώς και θα πρέπει να ενσαρκώνει τη βέβαιη και σε ισχύ, ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ, όπως αυτή είναι καταχωρημένη στο όνομα μας ως οφειλέτες, στους ισολογισμούς και στο ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ της Τράπεζας.
ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ “ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ” ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ !!!
Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ-ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ !!!
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ !!!
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ !!!!
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ !!!

 ΠΗΓΗ




Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ,ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

https://artemis-sorras.gr/


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ...

ΠΗΓΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

ΘΩΜΑ ΧΑΤΖΗΚΟΥ 9

2316007860

esymenemenis@gmail.com 

ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

https://www.aitherikigrafi.gr/keimena 

WEB ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ

http://www.radioargw.gr/ 

ΑΡΓΩ WEB TV FACEBOOK

https://www.facebook.com/webtvargo/ 

YOUTUBE ΑΡΓΩ WEB TV

https://www.youtube.com/channel/UCWPLHYf0ISC16PlomxlcpJw/videos 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:

https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ